4 dec 2014

Hendrick's Gin Kerststronk

Met eindejaar staan cadeautjes kopen en versiering uitzoeken gelijk aan etalages kijken. Het straatbeeld mag zich dan ook dit jaar verwachten aan een drukke passage voor de poorten der Café Costumewinkels. Hendrick's Gin versierde er namelijk de ramen met enkele knotsgekke prullaria ter illustratie van zijn heerlijke kerstronk aan de hand van stylist Harald Ligtvoet.
 
Onder het pseudoniem 'Sweety Darling' bakte de man een Bûche de Noël in chocoladebiscuit, geïnfuseerd met Hendrick's Gin, verborgen onder een marsepeinen tafereel. Binnenin worden de lagen frambozenconfituur afgewisseld met toefjes slagroom en een finishing touch van koriander en zwarte peper. Als exclusief toetje voor het komende feestdiner.
 
Hendrick's Gin Kerststronk, you know you want it!
 
Vanaf vandaag is de kerststronk niet enkel te bezichtigen, maar ook te koop in onderstaande filialen. Wie er vòòr 18 december een bestelling plaatst, kan deze op 24 of 31 december komen afhalen voor een prijs van 150 euro. De artisinale lekkernij is geschikt voor acht tot tien personen.
 
Verkoops- en bewonderingsadressen:
 
- Café Costume Brussel: Rue Léon Lepage 24, 1000 Brussel
- Café Costume Antwerpen: Emiel Banningstraat 11, 2000 Antwerpen
- Café Costume Gent: Brabantdam 135, 9000 Gent
- Café Costume Kortrijk: Leiestraat 20, 8500 Kortrijk

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...