1 okt 2013

Casa Bacardi Brussel

Voor het tweede jaar op rij strijkt Casa Bacardi neer in België. Na Antwerpen vorig jaar kan je de hippe cocktailbar deze keer in Brussel terugvinden. Aan het initiële concept van deze tijdelijke bar, gestoeld op een nostalgische terugblik naar de speakeasy-bars uit begin vorige eeuw - is alvast niets gewijzigd. In tijden van digitale revolutie mag de locatie van Casa Bacardi misschien niet geheel ‘geheim’ zijn, de effectieve toegang tot het pand is er enkel voor een select aantal gelukkigen die via het nummer 0483/ 20 56 97 een reservatie in de wacht weten te slepen. Snel bellen is de boodschap want de plaatsen zijn beperkt.
 
Casa Bacardi - must visit pop-up cocktailbar

Laat me voor de gelegenheid - op enkele foto’s na - eens niets prijsgeven over de inrichting en het interieur van deze Casa Bacardi. Gewoon, opdat de lucky few die deze stap in het onbekend waagt, zich net als ons laat overweldigen door de grandeur welke je te wachten staat eenmaal de krakende toegangsdeur gepasseerd. Dat de Bacardi crew zich dit jaar overtroffen heeft is dan ook een understatement.

Casa Bacardi

En ook het lijstje gereputeerde barmannen die de volgende 3 weken instaan voor een fijne avond geraffineerd cocktailplezier is zonder overdrijven indrukwekkend te noemen. Uit alle windstreken komen deze helden van de bar naar Casa Bacardi afgezakt ter uwer vermaak. Wij reserveerden alvast een zitje op vrijdag 18 oktober als de ravissante Russische Elizaveta ‘Lizzy’ Evdokimova van Delicatessen haar opwachting maakt.

03/10 - Boudewijn Mesritz (NL - Tales & Spirits)
04/10 - Marc Plumridge (UK - Flying Bartender)
05/10 - Shingo Gokan (NY - Angel's Share) & Ben Belmans (BE - Ben's Bar)
10/10 - Arijit Bose (IN - Getafix) & Remigijus Beinoras (LT - From Lithuania with Love)
11/10 - Metinee Kongsrivilai (UK - The White Lyan)
12/10 - Mica Rousseau (MX - Four Seasons)
17/10 - Tom Walker (UK - The Savoy)
18/10 - Elizaveta "Lizzy" Evdokimova (RU - Delicatessen)

Casa Bacardi opening night: Frank Symons - Marc Colfs - Roman Foltan

De toegangsdeuren van Casa Bacardi openen elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond voor zij die telefonisch gereserveerd hebben en dit tot 18 oktober 2013. Cocktailliefhebbers weten alvast waarheen!

Praktische info - Casa Bacardi
Rue Defacqz 14, 1000 Brussel
Reservatie hotline - 0483/ 20 56 97
 
Casa Bacardi - cocktails make happy people

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...