12 jun 2013

Vodka in de supermarkt

Soms kan het snel gaan! Nog geen half jaar geleden was ik toegewezen op webwinkels om enkele 'spirits of choice' in te slaan, tegenwoordig kan je diezelfde dranken terugvinden in de lokale supermarkt. Bij de vrienden van Delhaize stonden er reeds enkele aangename gins in de rekken (The Botanist, Hendrick's...), ook wat andere dranken betreft breidt het gamma nu uit.
Een opmerkelijk spirit is alvast de Obey Vodka. Deze Superior Premium Vodka komt uit de hoge hoed van de 23-jarige Pieter-Jan Frooninckx, is er eentje van Belgische makelij en heeft suikerbiet als basis. 'Passion, Love and Patience' is de leuze achter de vodka en dat treft want zo drink ik hem graag, gepassioneerd, met liefde en geduld.

Obey Vodka

Op naar Carrefour, die andere supermarktketen waar ze eveneens fijne vodka in het rek hebben zitten. Alleen lijkt het wel alsof ze deze eerder onder impuls hebben ingeslagen. In het vast gamma komen volgende twee klassebakken alvast niet meer voor. Nee, in Turnhout staat de fantastische Nederlandse Ketel One Vodka gewoon bij de kelderresten en wel aan - 30 %. Een goede zaak voor de consument allicht, al is dat maar voor even want op is op, dat zal hier ook wel gelden! 

Ketel One Vodka
Hetzelfde lot als Ketel One, dat van de afprijsbak, is ook de Ultra Premium Cîroc Vodka beschoren. Dit zouden in een supermarkt de paradepaardjes van het gamma moeten zijn maar daar denken ze bij Carrefour duidelijk anders over. Ik kan je maar aanraden om snel die kelderresten in te slaan aan bodemprijzen voordat men er terugvalt op de 'usual suspects'

Cïroc Vodka

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Waar kan je precies die Ciroc kopen?

Sid Frisjes zei

Ik heb hem online gekocht, maar bij de lokale carrefour (Turnhout) staat hij dus te koop aan 30% korting.

Tycho zei

Wat zijn/waren de prijzen van die twee dan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...