21 jan. 2015

Smirnoff Gold

“Drinkt er iemand nog shotjes?” Het was ongetwijfeld een vraag tijdens één van de boardmeeting van Smirnoff in 2014. Nu mogen shotjes van alle tijden te zijn, in de loop der jaren zijn ze eerder in de marginaliteit verzeild geraakt. Komt daarbij dat televisieprogramma’s zoals Geordie Shore en The Valleys, waarin aan een rotvaart een keur aan sterke drank wordt doorgejaagd, het imago van het occasionele shotje niet ten goede komt. Een oplossing drong zich op!
 
Die oplossing bleek even geniaal als voor de hand liggend, namelijk goud! Goud is al langer dan vandaag een beproefd recept in de wondere wereld van de sterke dranken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Johnnie Walker Gold label of de Cardhu Gold Reserve. En wat voor whisky werkt, dat kan wonderen doen voor wodka.
 
Smirnoff Gold
 
Presenting Smirnoff Gold, een luxueuze hetzij toegankelijke vodka met subtiele toetsen van kaneel enals kers op de tart... een overdaad aan eetbaar goudblad. Geen shotje om een hele avond te drinken, maar eentje om van te genieten. Mogelijkheden om cocktails te pimpen lijken mij er dankzij de accenten van kaneel ook te zijn, al zou het dan wel zonde zijn om te ‘double strainen’.

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...