15 mrt 2013

Nieuwe vrienden - Ron de Jeremy, the adult rum

Een gintasting op zondagmiddag allemaal goed en wel, je dacht toch niet dat ik bij Miraflor met lege handen naar buiten ben gewandeld? Natuurlijk niet! Het was tijd voor enkele nieuwe vrienden in de Home Bar en een legendarisch figuur mag dan niet ontbreken. Introducing Ron Jeremy, 's werelds meest legendarische mannelijke porno-acteur. Acteurs, muzikanten, sterren over de hele wereld... everybody loves Ron 'the hedgehog' Jeremy!

Het probleem met levende legendes is dat ze, indien je niet tot het selecte clubje rich and famous behoort, niet direct benaderbaar zijn. Introducing Ron de Jeremy, niet zomaar een rum, maar een ode aan de legende. Als er één woordspeling mag zijn waarvan ik spijt heb dat ik er niet mee op de proppen ben gekomen, dan deze wel!

Ron de Jeremy

Ron de Jeremy is een licht amberkleurige, 7 jaar oude in Panama gerijpte rum. Mooi gebalanceerde smaken, subtiele toetsen van eik, kruiden en fruit... Perfect 'neat' te drinken of met een blokje ijs maar het spreekt voor zich dat Ron de Jeremy zich ook in een cocktail met meerdere spelers weet te handhaven.

En alsof de naam alleen al niet geweldig is, wat dacht u dan van de de productbeschrijving? Long smooth taste! Deze Reserva wordt verkocht onder de noemer 'the original adult rum'. Dat ze Ron Jeremy indachtig niets gedaan hebben met 'every inch a gentleman', dat snap ik dan weer niet.

Ron de Jeremy

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...