18 mrt. 2013

Cointreau Fizz Garden

Kijk eens wie er voor de deur staat? Als dat de lente niet is. En ook al doet de zon zijn uiterste best, voorlopig valt er jammer genoeg weinig van te merken. Waarom moeder natuur geen handje toesteken moeten ze bij Cointreau gedacht hebben, om vervolgens op de proppen te komen met een tijdelijke cocktailbar waar het beste van de lente aan bod komt. Lang leve de Cointreau Fizz Garden, ook al is het maar voor 15 dagen.

Is het nu een cocktailbar of een cocktailtuin? Feit is dat ik - het koude weer nog steeds indachtig - niet meer dan onderstaande schets nodig had me te overhalen richting de Brusselse Wolvengracht te trekken. Onder de noemer 'popup' wordt er verwezen naar deze tijdelijke installaties, maar al te vaak doet die naam het gebeuren oneer aan. Niet dat we dat aan ons hart laten komen want dat stellen we maar al te graag open voor de lente.

Cointreau Fizz Garden


Een overdaad aan bloemen, het is een contradictie in terminis want er kunnen nooit genoeg bloemen zijn. Hier thuis kijkt er eentje alvast uit naar de verbluffende creaties van bloemenkunstenaar Thierry Boutemy, terwijl ik mijn zinnen al heb gezet op de Cointreau Fizz in al zijn gedaantes.

Als genieten van een weelderige bloemenpracht, de lente en belangrijker, een fijne cocktail iets voor u is, mag ik u dan een bezoekje aan de Cointreau Fizz Garden aanraden? Vooraf inschrijven is de boodschap want anders blijven de deuren van dit pareltje ook voor u gesloten.

Cointreau Fizz

Espace Chambon
Wolvengracht 48
1000 Brussel

2 opmerkingen:

Miss Sunalee zei

In Brussel ! dat is goed ! Ik heb de indruk dat er meer gebeurt in Gent en Antwerpen met cocktails.

Sid Frisjes zei

Yep, in Brussel! Antwerpen en Gent zijn inderdaad 'happening' op cocktailvlak, maar de Fizz Garden is - ook al zal hij er maar tijdelijk zijn - best de moeite. Mooie locatie, lekkere cocktails, wat wil je nog meer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...