16 feb 2013

Hendrick's hartje komkommer

Ziek thuiskomen uit vakantie, er zijn leukere dingen. Een onverwacht cadeautje in je brievenbus vinden bijvoorbeeld. Nu mag ik Hendrick's gin bijzonder graag zien, tot expliciete liefdesverklaringen was het nog niet gekomen. Tot afgelopen donderdag dus. Valentijn! Die verpakking alleen al, dat deed het beste vermoeden!

Hendrick's Valentijnscadeautje

Voorzichtig het stickertje losmaken, het papier loswikkelen en vervolgens vaststellen dat mijn cadeautje een komkommer is. Een komkommer! Wat moet ik daar nu mee? Of dachten ze ten kantore Hendrick's misschien dat ik 's lands enige was die niet het minste besef had deze gin zich best laat begeleiden door een schijfje komkommer? En dan was die komkommer ook nog eens misvormd ook. Wacht eens even...

Hendrick's hartje komkommer

Die komkommer was helemaal niet misvormd, nee, die was bewust gekweekt met een zonk in zijn ruggetje. Wat daar nu in hemelsnaam de bedoeling van kan zijn hoor ik u denken? Wel, dat mogen de schijfjes komkommer in onderstaande foto duidelijk maken. Hendrick's hartje komkommer en ik hartje Hendrick's!

Hendrick's hartje komkommer

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...