11 dec 2012

Jeroen Van Hecke naar Europese finale Diageo World Class

In 2013 vindt voor de vijfde maal de gerenommeerde internationale cocktailwedstrijd 'World Class' plaats. Tijdens dit door Diageo Reserve Brands georganiseerde event gaat men op zoek naar 's werelds beste barman. Jeroen Van Hecke, barman in het Blankenbergse L'Apereau, zette gisteren in het Antwerpse Felixpakhuis tijdens de eerste Belgische voorronde alvast een stap in de goede richting door één van de twee Belgische tickets voor de Europese finale in Madrid in de wacht te slepen. Welgemeende felicitaties!

Frank Van der Auwera, Jeroen Van Hecke,  Ben Belmans, Gerty Christoffels...

Met acht waren ze, de Belgische barmannen die naar één van de twee felbegeerde ticketjes naar de Europese finale hengelden en één ding was zeker, het niveau lag ongezien hoog. Daar waar er in de beginfase van de wedstrijd nog enkele technische foutjes slopen, nam perfectie naarmate de wedstrijd vorderde de bovenhand. De tweede plaats ging naar Dries Botty, tevens van L'Apereau, waarmee hij Dieter Van Roy van het Antwerpse Josephine's nipt voor was.

Dieter Van Roy, Josephine's

Één ticket uitgedeeld, nog één te gaan. Benieuwd of het een onderonsje wordt tussen de heren Botty en Van Roy, dan wel dat er een lachende derde mee aan de haal gaat. Wordt vervolgd!

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...