22 jan. 2014

Jigger's Noble Guestbartenders

Een bezoekje aan Gent zonder in Jigger's the Noble Drugstore binnen te wippen, ik kan het me niet direct voorstellen. Het lijstje guestbartenders dat in januari zijn opwachting maakt 'behind the stick' in Jigger's is dan weer reden genoeg om alleen daarvoor al richting Gent te rijden.

Zo tekenden Steve Okhuysen en Tom Neijens van Old Fashionned gisteren 21 januari present voor een Gents onderonsje. De aftrap van 6 dolle avonden zeg maar.

Vandaag 22 januari neemt Antwerpen Jigger's over en wel met het bezoek van Marc Mathieux van Bar Bounce en Dieter Van Roy van de Martini Bar.

Een woordje Frans spreken is op donderdag 23 januari geen overbodige luxe wanneer de heren Sullivan Doh & Sichanh Christophe van respectievelijk het Parijse Sherry Butt en Le Calbar binnen wippen.

 
Jigger's Noble Guestbartenders

Dinsdag  27 januari is het opnieuw prijs met Dries Botty van L'Apereau en Kristof Burm van Josephine's. Mannen met baarden worden ongetwijfeld eerst bediend, al kan dan ook een kwakkel zijn.
 
Op woensdag 29 januari is het de beurt aan Laura Schacht en Simon Martin Alexander van het Amsterdamse Hiding in Plan Sight om het mooie weer te maken.
 
Last but not least, Tess Posthumus van het Amsterdamse Door 74 en Hannah Van Ongevalle van The Pharmacy in Knokke. Als er iemand zo vriendelijk wil zijn een badkuip te voorzien, dan breng ik de rode pepers mee!
 
Jigger's The Noble Drugstore dus. U weet waarheen.
Oudburg16, 9000 Gent

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...